2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
11°C
 

«Ένα άγχος λιγότερο» έχει 33χρονος που σταμάτησε την ανακύκλωση

Απαλλαγμένος από ένα από τα μεγαλύτερά του άγχη ξύπνησε σήμερα το πρωί ο 33χρονος Σπύρος Αγάθου, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα επέλεξε να σταματήσει την ανακύκλωση.

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη γύρω από την ανακύκλωση για το Σπύρο ήταν η ανακυκλωσιμότητα των κουτιών πίτσας και τα μαλακών πλαστικών. Με την ριζοσπαστική κίνηση της εξολοκλήρου απαλλαγής του από την ανακύκλωση, πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεται για τέτοια ζητήματα, αλλά δεν θα νευριάζει πλέον όταν οι καλεσμένοι του πετούν χαρτομάντηλα και χαρτοπετσέτες στον κάδο ανακύκλωσης που διατηρούσε μέχρι χθες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος Σπύρος έχει στη λίστα πολλά ακόμα άγχη να αποβάλλει, και έχει σκοπό να αφαιρέσει από τη ζωή του από ένα κάθε μία από τις ερχόμενες εβδομάδες. Ενδεικτικά, και χωρίς σειρά προτεραιότητας θέλει να σταματήσει να αγχώνεται για το να εύχεται χρόνια πολλά στους φίλους του, να απαντάει σε ηλεκτρονικά μηνύματα, να βγάζει βόλτα το σκύλο του, και να πλένει τα δόντια του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.