Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
16°C
 

Αντιπαθέστατος 34χρονος, δημοφιλής ξανά μιας και είναι ο μόνος στην παρέα με θέρμανση στο σπίτι

Έφτασε ξανά η εποχή του χρόνου που το τηλέφωνο του Στέργιου Π. χτυπάει και στην άλλη άκρη της γραμμής δεν βρίσκεται μόνο η μητέρα του ή εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τράπεζες.

Κι αυτό γιατί για ακόμη μια χρονιά, ο 34χρονος είναι ο μόνος από την ευρύτερη παρέα των παλιών συμμαθητών, του οποίου η πολυκατοικία διαθέτει θέρμανση. Έτσι, οι επισκέψεις στο σπίτι του αναμένεται και πάλι να ενταθούν μέχρι και τις αρχές της Άνοιξης, με τον ίδιο τον άνδρα να θεωρεί πως η έλευση των Χριστουγέννων είναι αυτή που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και τους φίλους του ξανά στην αγκαλιά του.

Μοναδικό στοιχείο που τον προβληματίζει, το γεγονός πως όσοι τον παίρνουν τηλέφωνο, δεν μοιάζουν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το αν θα βρίσκεται κι εκείνος σπίτι, με τον παλιό του συμμαθητή, Στέφανο, να του ζητάει να μείνει στο διαμέρισμά του για να του ποτίζει τις γλάστρες, όσο ο Στέργιος θα επισκεφτεί το χωριό της μητέρας του. Μια πρόταση που παραξένεψε και ταυτόχρονα συγκίνησε τον άνδρα.

Προς το παρόν, ο 34χρονος φροντίζει να διατηρεί το σπίτι του εξοπλισμένο με τρόφιμα και ποτά ενώ για ακόμη μια χρονιά θα αλλάξει τα σεντόνια με την ελπίδα πως δεν θα κοιμηθεί και φέτος την πρωτοχρονιά μόνος του.