Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
16°C
 

Για ύπνο σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής καταφεύγει ένα στα τρία ζευγάρια νέων γονέων

Μια νέα τάση που προκαλεί αίσθηση φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνισή της τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», πληθαίνουν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ημιδιαμονής που αναφέρουν περιστατικά άφιξης ζευγαριών, όχι για να συνευρεθούν ερωτικά, αλλά απλώς για να κοιμηθούν.

Το «Κουλούρι», έσπευσε σε δημοφιλές ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να διαπιστώσει την αλήθεια της είδησης. «Αφήσαμε τον μικρό στην πεθερά μου και ήρθαμε όπως-όπως εδώ να κοιμηθούμε, έστω για τρεις ώρες. Εντάξει, οι περισσότεροι έρχονται για άλλους λόγους εδώ, αλλά για εμάς πλέον ο ύπνος είναι πολυτέλεια», εκμυστηρεύεται η Μαρία, προσφάτως μητέρα ενός γλυκύτατου αγοριού, η οποία έτυχε να κάνει check-out την στιγμή του ρεπορτάζ.

«Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με τα κανονικά ξενοδοχεία και έχει πάντοτε ζεστό νερό. Προφανώς θα προτιμούσαμε να μην ακούγονται οι διπλανοί, αλλά σε σχέση με το κλάμα του μικρού μοιάζει μουσική στα αυτιά μας» συνεχίζει, πριν απαντήσει στην 36η κλήση από την πεθερά της, η οποία, όπως θα μας εξηγήσει αργότερα, αναρωτιέται αν θα αργήσουν πολύ να επιστρέψουν.

Όπως είναι φυσικό, μετά τις παραπάνω εξελίξεις, πληθαίνουν οι ιδιοκτήτες που αρχίζουν να βλέπουν το ζήτημα επιχειρηματικά και ετοιμάζουν ήδη τα επόμενα βήματα. Όπως λέει ο Ξενοφώντας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, σκέφτεται ήδη την προσθήκη παιδότοπου για να απασχολούνται τα παιδιά όσο κοιμούνται οι γονείς, ενώ υποστηρίζει ότι έχει ήδη στο μυαλό του το προσωπικό για να τον επανδρώσει, χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, θα διατίθεται ψυχολογική στήριξη από ειδικό για την αντιμετώπιση πιθανών τύψεων, αν και ως τώρα οι πελάτες φαίνονται να είναι πάρα πολύ ανακουφισμένοι.

«Έρχονταν ζευγάρια, μου ζητούσαν την Πέππα το γουρουνάκι και νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο φετίχ, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι το έκαναν για να αισθάνονται όπως στο σπίτι τους, οπότε έχω παραγγείλει όλες τις σεζόν σε DVD. Ελπίζω να μην έχασα πελάτες», ολοκληρώνει προβληματισμένος ο επιχειρηματίας. Σε κάθε περίπτωση, το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και όπως πάντα θα σας κρατά ενήμερους.