2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
5°C
 

Δίλεπτο βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Διαμαντίδη θα προβάλλουν όλες οι 3D αίθουσες σινεμά της χώρας πριν την έναρξη της ταινίας

diamantidisΟύτε 48 ώρες δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμη απ' την τελευταία αγωνιστική «παράσταση» του Δημήτρη Διαμαντίδη κι οι ακραίες αντιδράσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, δείχνουν να κορυφώνονται.

Ο μπασκετμπολίστας απ' την Καστοριά, κρέμασε τα παπούτσια του έπειτα απ' τον χαμένο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα το βράδυ, γεμίζοντας με θλίψη τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και του μπάσκετ γενικότερα. Οι εκδηλώσεις τιμής για τον «Μήτσο» δεν άργησαν να πάρουν κι επίσημη μορφή, μέσα από μια το δίχως άλλο αξιέπαινη πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού κι Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, όλες οι 3D αίθουσες κινηματογράφου της χώρας, θα προβάλλουν στο εξής ένα δίλεπτο αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, το οποίο θα περιλαμβάνει ορισμένες απ' τις κορυφαίες φάσεις της καριέρας του με τη φανέλα του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Το σχετικό βίντεο θα προβάλλεται πριν από την έναρξη κάθε 3D ταινίας, τιμώντας έτσι με το καλύτερο τρόπο το παρατσούκλι του πρώην πια αρχηγού των πρασίνων.

Μάλιστα, η 3D αίθουσα γνωστής αλυσίδας κινηματογράφου αναμένεται να ονομαστεί επίσημα «Δημήτρης Διαμαντίδης» σε ειδική εκδήλωση την οποία θα παρουσιάσουν οι Βασίλης Σκουντής και Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να πει ζωντανά τη φράση «βάλτο αγόρι μου», πριν παίξει για πρώτη φορά το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Διαμαντίδη.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως το γνωστό δίδυμο σπορτκάστερ, δυσκολευόμενο να «χωνέψει» την ιδέα της απόσυρσης του «3D», έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες υιοθεσίας του, συμφωνώντας μάλιστα σε κοινή κηδεμονία με ίση μοιρασιά δύο σαββατοκύριακων το μήνα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.