2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Τον Μίσσα επέλεξαν, μετά από 37 χρόνια, οι Ρώσοι για μασκότ του Μουντιάλ του 2018

missasΜία στροφή στο δοξασμένο παρελθόν αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Ρωσία, επιλέγοντας τον Μίσσα ως μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018.

Θυμίζουμε ότι ο Μίσα υπήρξε η μασκότ των 22ων Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας το 1980 και είχε σχεδιαστεί από τον Βίκτορ Τσιλίζοφ. Η συγκεκριμένη φιγούρα, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο και παραμένει στις καρδιές των Ρώσων και όχι μόνο, 37 χρόνια αργότερα. Έτσι, η οργανωτική επιτροπή επιτροπή του Μουντιάλ, αποφάσισε να επιστρατεύσει και πάλι έναν Μίσσα, για να εξασφαλίσει την επιτυχία και τη δημοφιλία των αγώνων.

«Παρακολουθήσαμε με τον Μίσσα στον προημιτελικό του περασμένου Ευρωμπάσκετ και μας φάνηκε πιο γλυκούλης, χνουδωτός και τρυφερός κι από τον αυθεντικό. Τότε, έπεσε η πρώτη ιδέα και μετά από προτροπή του κυρίου Πούτιν, το προτείναμε στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ευτυχώς θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι κι έτσι δέχτηκε με χαρά», σχολίασε Ρώσος αξιωματούχος, μιλώντας στο «Κουλούρι».

Πλέον, μέχρι και το καλοκαίρι, αναμένεται να κυκλοφορήσουν αμέτρητα μπλουζάκια, μπρελόκ και άλλα είδη με το πρόσωπο του Μίσσα, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, ένας τεράστιος Μίσσας θα αφεθεί ελεύθερος στον ουρανό.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά τις προετοιμασίες και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.