2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Υπέγραψε με 25 χρόνια καθυστέρηση στον Παναθηναϊκό ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ενθουσιασμένος που γνώρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

giannakopoulos_pavlosΜπορεί ο ιστορικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, να μετράει μόλις λίγες ώρες στον Παράδεισο, φαίνεται ωστόσο πως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Έτσι, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας, αφού παρακολούθησε μαζί με τον αδερφό του Κώστα, τον Θεό και συντροφιά πληθώρας παλαιμάχων, την νίκη του τριφυλλιού στον χθεσινό τελικό με τον Ολυμπιακό, πείθοντας μάλιστα τον Ύψιστο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, έσπευσε να συναντηθεί με ένα από τα «πουλέν» του, το οποίο δεν πρόλαβε να ντύσει ποτέ στα πράσινα.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, έσφιξε τα χέρια με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, ο οποίος υπέγραψε με 25 χρόνια καθυστέρηση συμβόλαιο με την ΚΑΕ, και αναμένεται να την ενισχύσει στις υποχρεώσεις της από ψηλά. «Τιμή μου να γνωρίζω έστω και τώρα τέτοιους ανθρώπους. Παύλο, Θεέ, πάρτε και την ΠΑΕ», σχολίασε λακωνικά ο Κροάτης, πριν δειπνήσει μαζί με τον καλό του φίλο, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.