Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
1°C
 

Ειδικό τέλος υπέρ των μεταγραφών του Ολυμπιακού καθιερώνει ο δήμος Πειραιά

marinakis_moralisΤη θέσπιση ειδικού δημοτικού τέλους, τα έσοδα του οποίου θα διατίθενται για τις μεταγραφές του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στο περιθώριο της εκδήλωσης βράβευσης του πρώην προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη.

Το τέλος αυτό, θα επιβαρύνει τους δημότες του επινείου της Αθήνας με 3,57 ευρώ το μήνα και θα φέρει την κωδική ονομασία «σπαθόσημο». Μάλιστα, ήδη υπεγράφη και η σχετική ρήτρα ποιότητας, η οποία υποχρεώνει τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να προχωρά με τα χρήματα αυτά μόνο σε μεταγραφές «αεροδρομίου».

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα της πόλης μας και τον πρόεδρο στη μάχη που δίνει κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού και κάτοικος του Πειραιά μπορεί πλέον να αποτελέσει τον χορηγό μεταγραφών που πάντα ονειρευόταν. Μόνοι μας και όλοι τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

Τέλος, διευκρινίστηκε πως όσα χρήματα περισσέψουν μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, θα διατεθούν για την αναβάθμιση των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη και των γραφείων της ΕΠΟ.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.