Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
23°C
 

Στη Λίγκα της Βόρειας Μακεδονίας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πάρει τίτλο

ivanΕνδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο το φίλαθλο κοινό της συμπρωτεύουσας, όσο και της χώρας γενικότερα, αναμένονται πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του «Κουλουριού», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Μακεδονικό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έχει ήδη καταστρώσει πλάνο εκτόξευσης της αγαπημένης του ομάδας, όντας αηδιασμένος από την κατάληξη της περσινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της καλής γειτνίασης των δύο χωρών, ο μεγαλομέτοχος εξετάζει την μετακίνηση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα της Βόρειας Μακεδονίας, ξεκινώντας μάλιστα από την επόμενη χρονιά, κίνηση που αναμένεται να φέρει πολυεπίπεδα κέρδη στο σύλλογο αλλά και αναστάτωση στη Superleague. Μάλιστα, μέρος του πλάνου του ισχυρού άνδρα, είναι μετά την κατάκτηση πολλαπλών τίτλων στη Λίγκα αυτή, να επικαλεστεί το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων με το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική» και να τους μετατρέψει σε ελληνικούς πλησιάζοντας σε τίτλους ακόμα και τον Ολυμπιακό.

Στα θετικά της ενδεχόμενης μετακίνησης, οι ελαστικότεροι νόμοι για την οπλοκατοχή που ισχύουν στη γειτονική χώρα, βοηθώντας τον Ιβάν Σαββίδη να αποφύγει δυσάρεστα ατυχήματα του παρελθόντος σε ενδεχόμενη διαμαρτυρία, αλλά και, πιθανώς, εμπορικές συμφωνίες που ενδέχεται να αποβούν ιδιαίτερα κερδοφόρες.

Πάντως, θετικά αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αφού αφενός το ενδεχόμενο κατάκτησης τίτλων είναι αρκετά ελκυστικό, αφετέρου θεωρούν τα εκτός έδρας παιχνίδια ως καταπληκτικές ευκαιρίες για να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους με την πάμφθηνη βενζίνη της γειτονικής χώρας. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας κρατά ενήμερους.