2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Ανακοίνωση κατά του προέδρου της Ξάνθης εξέδωσε ο Χρήστος Πάνοπουλος

f717e85c978a65c4fbfaded91805c9ed_LΜπορεί η χθεσινή να ήταν μια εορταστική βραδιά για την ποδοσφαιρική ομάδα της Σκόντα Ξάνθης, η οποία σημείωσε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της επικρατώντας με 2-1 μέσα στην Ιρλανδία της Λίνφιλντ, ωστόσο μια ενδοοικογενειακή διαμάχη έχει επισκιάσει τις τελευταίες ώρες τη μεγάλη πρόκριση.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα το γραφείο τύπου της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Μπράβο Μάγκες, μας κάνατε υπερήφανους, το μικρό Σκόντα ξεκίνησε από την Ξάνθη και έφτασε στις Λεωφόρους της Ευρώπης». Λίγα λεπτά αργότερα, επανήλθε με νέα ανακοίνωση, η οποία και ανέφερε «Μπράβο και πάλι παιδιά. Φιλάκια σε όσους στεναχωρήθηκαν», για να κλείσει την τριλογία των ανακοινώσεων με το λιτό «Και πάλι μπράβο».

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος δεν είχε εγκρίνει τις παραπάνω ανακοινώσεις και είχε συστήσει πρόσφατα τον γενικότερο περιορισμό τους, έπειτα από τη λαϊκή κατακραυγή που είχε προκαλέσει η συχνότητα τους, απάντησε στις παραπάνω ανακοινώσεις με τρεις δικές του. «Μπράβο μάγκες, πρόεδρε κράτει» ανέφερε η πρώτη, απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Σκόντα, Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος και ήταν υπεύθυνος για τις τρεις πρώτες ανακοινώσεις, για να συνεχίσει με τα: «Ουκ εν τω πολλώ το ευ πρόεδρε, μας βλέπουν» και «Τσίρκο μας κατάντησες πρόεδρε φτάνει (αλλά μπράβο μάγκες)».

Στην αντίδραση του κυρίου Πανόπουλου επανήλθε ο κύριος Πιαλόγλου με νέα ανακοίνωση η οποία ανέφερε απλά «LOL», κάτι το οποίο και προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του μεγαλομετόχου με το «Όποιος απαντήσει πρώτος βρωμάει». Οι παραπάνω εξελίξεις έχουν χωρίσει το γραφείο τύπου της ΠΑΕ σε δύο συνιστώσες, αυτές των Πανοπουλικών, οι οποίοι υποστηρίζουν τις λίγες και καλές ανακοινώσεις και των Πιαλογλουικών, οι οποίοι και επικροτούν πλήθος ανακοινώσεων, με τις πληροφορίες να μιλάνε για τουλάχιστον 50 την ημέρα.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, στο γραφείο του «Κουλουριού» έχουν φτάσει τουλάχιστον 450 ανακοινώσεις της ομάδας, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για διάγγελμα του κυρίου Πανόπουλου από ώρα σε ώρα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κάτι για το οποίο αναμένουμε σε λίγο επίσημη ανακοίνωση.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.