Τζιτζίκια
Clear
28°C
 

Στο κτίριο του ΣΚΑΪ ζει μόνιμα πλέον ο Άρης Πορτοσάλτε

skay-18Op9tmfΕντός του κτιρίου όπου στεγάζεται ο ΣΚΑΪ στο Φάληρο έχει μετακομίσει εδώ και δύο εβδομάδες ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να αλλάξει μόνιμη κατοικία λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου φόρτου εργασίας ως διευθυντής ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του σταθμού. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε τύχει να διανυκτευρεύσει πολλές φορές στο παρελθόν στο γραφείο του, όμως τους τελευταίους μήνες οι βραδινές μετακινήσεις προς το σπίτι του τον είχαν κουράσει και οι διανυκτερεύσεις όλο και πύκνωναν. Σύμφωνα με φήμες, αρχικά είχε πάρει από την οικία του ένα ράντζο και μερικά απαραίτητα είδη όπως ξυριστικά, οδοντόβουρτσα, εσώρουχα κλπ, προκειμένου να μπορεί να διαμένει έκτακτα στο σταθμό. 

«Βλέπαμε τον κύριο Άρη διαρκώς μέσα στο σταθμό και αστειευόμασταν ρωτώντας τον αν μένει εδώ. Τελικά τις προάλλες μου είπαν ότι αποφάσισε να μετακομίσει κανονικά και τώρα πλέον έχει μεταφέρει όλο το σπίτι του στο δωμάτιο δίπλα από το γραφείο του», δήλωσε στο “Κουλούρι” ο κ. Θύμιος που διατηρεί το κυλικείο του σταθμού και συνέχισε λέγοντας: «Έρχομαι από τους πρώτους για να ανοίξω το μαγαζί νωρίς και του πηγαίνω τον καφέ του, ενώ εκείνος ξυρίζεται και ετοιμάζεται για την πρωινή εκπομπή της ημέρας».

Πράγματι, ο Α. Πορτοσάλτε ζει πλέον στο κτίριο των γραφείων του ΣΚΑΪ, όπου κοιμάται, τρώει και εργάζεται. Στο δωμάτιο που εκτελεί χρέη σπιτιού έχει μεταφέρει τις συσκευές, τα ρούχα, τα βιβλία και τα προσωπικά του είδη, όπως επίσης και τα όργανα γυμναστικής του. Παρά την αλλαγή στην καθημερινότητά του, οι προσφιλείς του συνήθειες δεν έχουν διακοπεί. Πληροφορίες λένε πως, σε όσο ελεύθερο χρόνο του απομένει, εξακολουθεί να επιδίδεται σε θρυλικές μονομαχίες σκάκι με τον φίλο του και συνάδελφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενώ παράλληλα συνεχίζει την προετοιμασία για τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα multitasking τον ερχόμενο Ιούλιο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού»,  η μετακόμιση βρήκε σύμφωνο τον πρόεδρο του ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο μάλιστα ο Άρης Πορτοσάλτε συμφώνησε να επιμερίζονται οι λογαριασμοί ηλεκτρικού, νερού και τηλεφώνου ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο ίδιος για προσωπικούς του λόγους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.