Αφρικανικά πόνι
Clear sky
36°C
 

Κανείς στην «Μοντέρνα Οικογένεια» του MEGA δεν ξέρει πώς μπήκε στο καστ ο Κώστας Κόκλας

mega_koklasΑπολύτως κανείς στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, «Μοντέρνα Οικογένεια» δεν έχει την παραμικρή ιδέα σχετικά με το πώς μπήκε στο καστ της σειράς ο Κώστας Κόκλας, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από το κανάλι της Μεσογείων. Όπως δηλώνουν στελέχη του καναλιού, κανείς δεν παραδέχεται να είχε προτείνει ποτέ τον αγαπητό ηθοποιό για το ρόλο του Φίλιππου, του «κουλ» μπαμπά της Δανάης, της Αλεξάνδρας και του Πάνου ενώ επίσης κανένας από τους ιθύνοντες της παραγωγής δεν θυμάται να έχει ακούσει ή να έχει συμφωνήσει με αυτήν την επιλογή.

«Τη μέρα που έγινε το πρώτο γύρισμα της Μοντέρνας Οικογένειας, στις αρχές της χρονιάς, φθάσαμε στο στούντιο και είδαμε τον Κώστα Κόκλα να βάζει καφέ, όμως κανείς δεν έδωσε τότε σημασία. Άλλωστε ο Κώστας συνηθίζει να συχνάζει σε στούντιο γυρισμάτων τηλεοπτικών σειρών» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνομιλία του με το «Κουλούρι» στέλεχος του καναλιού που συμμετείχε στο κάστινγκ της σειράς. «Αν θυμάμαι καλά, καταλάβαμε ότι είναι εκεί για να υποδυθεί το συγκεκριμένο χαρακτήρα αφού είχε γυριστεί και το τρίτο επεισόδιο, οπότε ήταν πολύ αργά για να αλλάξουμε κάτι. Σκεφτήκαμε ότι δεν πειράζει, θα ζήσουμε με αυτό, ποτέ όμως κανείς δεν κατάλαβε πως ο κ. Κόκλας βρέθηκε εξαρχής στα γυρίσματα»  συμπληρώνει.

Οι ιθύνοντες του καναλιού σπεύδουν να διευκρινίσουν παρόλα αυτά πως τελικά η συμμετοχή του Κώστα Κόκλα έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, κυρίως λόγω του πολύ καλού «δεσίματος» με τα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία τον χαρακτηρίζουν σε μεταξύ τους κουβέντες ως «τον χαζομπαμπά που ποτέ δεν είχαμε».

Στον αντίποδα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στον δεύτερο μήνα προβολής της σειράς είχε προταθεί σε δοκιμαστικό σενάριο ο τραγικός χαμός του Φίλιππου σε τροχαίο ατύχημα στην Τρούμπα του Πειραιά, προοπτική όμως που απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο που έχει τα δικαιώματα της «μητρικής» σειράς, το οποίο δεν συναινούσε σε τόσο μεγάλη ανατροπή του σεναρίου «μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρετε πως σας ήρθε αυτός ο Κόκλας».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.