Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Το «Κουλούρι» θέτει το iban του στη διάθεση του κυρίου Πέτσα σε περίπτωση που ξεχάστηκε στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

Άμεσα διαθέσιμο προς τον Στέλιο Πέτσα καθιστά τον αριθμό λογαριασμού της τραπέζης του το «Κουλούρι», με τη διοίκηση της ιστοσελίδας να αναμένει επικοινωνία από την πλευρά του κυβερνητικού εκπροσώπου ώστε να λάβει έστω και ετεροχρονισμένα το ποσό που του αναλογεί για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Συγκεκριμένα, ένα άκρως σεβαστό ποσό από το συνολικό των 11 εκατομμυρίων αξίζει να δοθεί και στον δημοσιογραφικό οργανισμό μας, που με υπευθυνότητα και σεβασμό στον αναγνώστη, μετέφερε με εγκυρότητα όλα όσα συνέβαιναν και συνεχίζουν να συμβαίνουν κατά την περίοδο της πανδημίας.

Φυσικά, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου πού δόθηκαν τα λεφτά αυτά και με ποιο τρόπο μοιράστηκαν, μας αρκεί απλά να πάρουμε έστω και τώρα κάποιες χιλιάδες ευρώ, για την αγορά πινγκ πονγκ, νέου ψύκτη και μπαλών γιόγκα για τα γραφεία μας.

Παρακαλούμε την γραμματέα του υπουργού να μας καλέσει, ώστε να παραχωρήσουμε το iban μας άμεσα και ευχαριστούμε προκαταβολικά. Αν χρειαστεί να πληρωθεί προμήθεια λόγω διαφορετικής τράπεζας, αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα έξοδα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.