Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
21°C
 

Τυχαία tweets απο τα τελευταία 10 χρόνια θα εμφανίζει πλέον το Twitter

Συνεχίζονται τα προβλήματα που εμφανίζει η πλατφόρμα του Twitter το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα από τότε που ανέλαβε την ιδιοκτησία του ο δισεκατομμυριούχος, Ίλον Μασκ.

Έτσι, μετά τις καθυστερήσεις, το χρόνο εκτός σύνδεσης και τις διάφορες αισθητικές και αλγοριθμικές αλλαγές, πλέον μία νέα καινοτομία έκανε την εμφάνισή της σε αρκετούς χρήστες και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί στο σύνολο αυτών.

Συγκεκριμένα, το timeline κάθε χρήστη θα εμφανίζει πλέον, με τυχαία επιλογή και σειρά, tweets από την τελευταία δεκαετία, ακόμη και ανθρώπων που δεν ακολουθεί κάποιος ή που προέρχεται από άλλες χώρες, έχει κλείσει τον λογαριασμό του ή δεν έχει ανοίξει καν ακόμη. Με τον τρόπο αυτό, αναμένεται να προστεθεί πρωτοτυπία στο μέσο, με τον κάθε χρήστη να μην έχει ιδέα ούτε τι τον περιμένει, ούτε φυσικά τι διαβάζει.

Μάλιστα, όπως διέρρευσαν κορυφαία στελέχη του κοινωνικού δικτύου, σύντομα αναμένονται κι άλλες σημαντικές αλλαγές, όπως τα tweets χωρίς περιεχόμενο, οι απαντήσεις σε τυχαία tweets και το τριπλό και τυχερό retweet, το οποίο δε διευκρινίστηκε τι ακριβώς σημαίνει.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.