Διαβάζω παντού στα σόσιαλ και από τα μέλη της αντιπολίτευσης, σκληρή κριτική για τη δήθεν γενοκτονία που επιχειρείται στη Γάζα.
Σταθείτε λίγο βρε παιδιά. Τρελάθηκαν δηλαδή ξαφνικά στο Ισραήλ και άρχισαν να σκοτώνουν; Δεν τους έκαναν κάτι; Σε κάθε πόλεμο φταίνε κι οι δύο.
Ε ντάξει, αν το έχουν παρατραβήξει λίγο, ΟΚ, τι να κάνουμε, έτσι είναι οι άνθρωποι, παρορμητικοί. Δεν αξίζουν όμως τέτοιες επιθέσεις, μην είστε αντισημίτες, ξέρετε εγώ πόσο αγαπώ τους Εβραίους διαχρονικά.
Ας ακούσουμε τι έχουν να πουν λοιπόν κι αυτοί και τότε βλέπουμε. Μην είστε τόσο μελοδραματικοί.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν, πως το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι στα ανατολικά μας σύνορα, αλλά στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά να φτάνουν τέτοιες ποσότητες σκόνης από την Αφρική και να μην αντιδρούμε.