Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, η διοίκηση των «πρασίνων» έστειλε αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να ανακληθεί το ελληνικό διαβατήριο του Τόμας Γουόκαπ.
O Τεξανός γκαρντ είχε πολιτογραφηθεί Έλληνας πριν από τρία χρόνια αποκτώντας το δικαίωμα να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», το αίτημα αυτό έχει ήδη απορριφθεί.
Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ειδικοί απεσταλμένοι του Υπουργείου, παρακολούθησαν χθες τον διεθνή αθλητή, μετά την επιστροφή του από την προπόνηση. Αρχικά, τον είδαν να διπλοπαρκάρει και στη συνέχεια την σύζυγό του να του φέρνει τις παντόφλες, ενώ του σέρβιρε φακές με φέτα, πριν απολαύσει ένα επεισόδιο Κωνσταντίνου και Ελένης και αποκοιμηθεί στον καναπέ.
Έτσι, κατέληξαν πως ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι βέρος Έλληνας και δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης του διαβατηρίου του, τουναντίον έκλεισαν ήδη ραντεβού μαζί του για σήμερα το απόγευμα σε καφενείο του Φαλήρου, για πρέφα και τσίπουρο.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Απόψεις
Οι αλιείς, με το δίκιο τους οι άνθρωποι, με ρώτησαν: έχεις λαγοκέφαλο; Έχω λαγοκέφαλο. Έχει ουρά; Έχεις λαγοκέφαλο, απάντησα κι εγώ στο τέλος. Η σκέψη δεν έφυγε από το μυαλό μου, συνεχίζει να με απασχολεί μέχρι και τώρα. Έχω λαγοκέφαλο; Έχεις λαγοκέφαλο. Έχει αυτιά; Έχω λαγοκέφαλο;