Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Με την προπληρωμένη κάρτα οι νέοι που θα εμβολιαστούν μπορούν να αγοράσουν 50 κονσέρβες ντολμαδάκια

Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους νέους της πατρίδας μας. Είμαι βέβαιος ότι θα πράξουν το καθήκον τους, όπως θα το έπρατταν και δίχως το οικονομικό κίνητρο των 150 ευρώ.

Γελάω και εκνευρίζομαι με τα σχόλια περί δήθεν δωροδοκίας τους. Ο μόνος λόγος που θα τους προσφέρω αυτή τη δωροκάρτα, είναι για να την εξαργυρώσουν ολόκληρη σε ντολμαδάκια. Με το ποσό αυτό, μπορούν να προμηθευτούν τουλάχιστον 50 κονσέρβες, ή 25 περίπου μερίδες σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Αν είναι μερακλήδες, μπορούν να πάρουν τα υλικά και να φτιάχνουν ντολμαδάκια για μέρες σπίτι τους. Αν δώσεις ένα ψάρι σ' έναν άνθρωπο, θα φάει μια φορά. Αν τον μάθεις να ψαρεύει, θα τρώει σ' όλη του τη ζωή άλλωστε.

Θέλω όλοι οι νέοι να μάθουν να αγαπάνε και να μπορέσουν να απολαύσουν τα ντολμαδάκια τους, κάνοντας ταυτόχρονα και καλό στη δημόσια υγεία.

Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια. Ντολμαδάκια.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.