Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Όχι μάνες

Ακούστε, για όλα να μιλήσουμε εντός και εκτός της βουλής, αλλά στην εξύβριση μητέρων τραβάω μια κόκκινη γραμμή. Θέλω να γνωρίζετε όλοι και όλες πως έχω θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και όποιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης θα βρίσει μάνα από εδώ και πέρα θα τίθεται εκτός κόμματος.

Και μιας και μου δίνετε αυτό το βήμα εδώ στο «Κουλούρι», και σας ευχαριστώ πολύ, να δώσω και μερικές συμβουλές σε συνάδελφους βουλευτές που δε γνωρίζουν τον σωστό τρόπο να βρίζουν συναδέλφους τους. Δε θα τα γράψω στο διαδίκτυο, και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να με βρει να του μάθω διάφορες βρισιές.

Δεν μπορούμε δηλαδή σε αυτή τη χώρα να βρίζουμε ανθρώπινα; Κάτι για τη σεξουαλικότητα των άλλων δεν μπορούμε να πούμε; Για την εμφάνισή τους; Να τους αποκαλούμε όπως λέμε πολλοί τα γυναικεία γεννητικά όργανα; Την αργκό εκδοχή μιας σερβιέτας; Τόσος μεγάλος είναι ο πλούτος της Ελληνικής γλώσσας, είναι ανάγκη να βρίζουμε μάνες; Είμαι απογοητευμένος.

Έρχεται και η γιορτή της μητέρας σε λίγες ημέρες και όλοι εμείς στην Ελληνική Λύση είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα αυτό.

Ά, και τα θεία, όχι. Για όνομα του Θεού.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.