Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Μεταμφιεσμένος σε Χίτλερ κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από τις αστυνομικές αρχές ο Χρήστος Παππάς

Καταζητούμενος από τις διωκτικές αρχές παραμένει ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, αφού, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του δεν προτίθεται να παραδοθεί στις Αρχές.

H ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε εφόδους σε τρεις από τις τέσσερις οικίες ιδιοκτησίας του, ωστόσο μυστήριο παραμένει το πώς κατάφερε το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής να διαφύγει της προσοχής των αρχών, παρά το γεγονός πως αστυνομικές πηγές διαβεβαίωναν πως τον παρακολουθούσαν από κοντά.

Τελικά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει μόνο το «Κουλούρι», ο Χ. Παππάς κατάφερνε να ελιχθεί επειδή κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος σε Αδόλφος Χίτλερ, μια στολή που συχνά απολάμβανε να φοράει. Με τη συγκεκριμένη αμφίεση, πήγαινε για ψώνια, για καφέ και συναντούσε φίλους, ξεγελώντας την ελληνική αστυνομία, αφού οι άνδρες της δεν ήταν δυνατόν να τον αναγνωρίσουν.

«Πού να καταλάβουμε ότι ο συμπαθής κύριος με το μουστάκι και τον αγκυλωτό σταυρό ήταν ο Παππάς; Αποδείχθηκε άσος στις μεταμφιέσεις», σχολίαζαν αστυνομικές πηγές, στο περιθώριο του ανθρωποκυνηγητού που έχει στηθεί.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.