Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Partly sunny
24°C
 

Δεκάδες προτάσεις για να γίνει νονός έχει στα χέρια του ο Άδωνις Γεωργιάδης από γονείς που είναι μήνες σε αναμονή

Μπορεί η πρόσφατη περιπέτεια με την ειδική άδεια για την τέλεση βάπτισης να προκάλεσε αντιδράσεις σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη, φαίνεται ωστόσο πως ο Υπουργός όχι μόνο δεν πτοείται, αντίθετα προγραμματίζει ήδη τις επόμενες βαπτίσεις, αξιολογώντας τις δεκάδες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Έτσι, η γραμματέας του πολιτικού συγκεντρώνει προς το παρόν τα αιτήματα από τα ζευγάρια που βλέπουν τα μωρά τους να περπατάνε και να μιλάνε αλλά να μην μπορούν να βαπτιστούν, με τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιλέγει ποια θα είναι τα τυχερά βρέφη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βασική προϋπόθεση για να πει το ναι, είναι η βάπτιση να είναι σε νησί, οι γονείς να έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα αλλά να είναι και πιστοί Χριστιανοί και σαν πρώτο δώρο να δεχτούν βιβλίο αρχαίων ελληνικών για βρέφη.

Προς το παρόν πάντως, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως ο Υπουργός αγόρασε δική του κολυμπήθρα για να τελεί βαπτίσεις και κατ οίκον, με το «Κουλούρι» ωστόσο να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση και να υπόσχεται ότι θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.