Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Μόλις βρουν να παρκάρουν τα τρακτέρ στην Κυψέλη θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Α. Τσίπρα οι αγρότες

ΑΓΡΟΤΕΣ-ΜΠΛΟΚΑΣυνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αγροτικές κινητοποιήσεις, καθώς τις τελευταίες ώρες τα μπλοκαρίσματα των δρόμων σε κομβικές αρτηρίες του εθνικού δικτύου και οι αποκλεισμοί, όχι μόνο δεν δείχνουν να υποχωρούν, αντίθετα κλιμακώνονται.

Παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα μάλιστα, οι αγρότες σκοπεύουν να συναντηθούν άμεσα με τον πρωθυπουργό, κάτι το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού» προσπαθούν να κάνουν απ' την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μπλοκ το οποίο αποτελείται από διψήφιο αριθμό τρακτέρ, έχει πλευρίσει την οικία του Αλέξη Τσίπρα, αναζητώντας θέση πάρκινγκ, ώστε οι αγρότες να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση. Φαίνεται ωστόσο πως τα τρακτέρ περιορίζονται σε άσκοπους κύκλους, αφού είναι αδύνατο για τους έμπειρους αγρότες να καταφέρουν να  τα παρκάρουν, ενώ αρνούνται πεισματικά να τα εμπιστευτούν σε οργανωμένο πάρκινγκ, μιας και φοβούνται προβοκάτσια.

«Ομολογώ ότι κάτι τέτοιο δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Στα χωράφια απλά παρατάμε τα τρακτέρ όπου θέλουμε και δεν ενοχλούμε κανέναν, ενώ το ίδιο κάνουμε τον τελευταίο καιρό και στις εθνικές οδούς. Αν δεν βρούμε να παρκάρουμε μέχρι την Παρασκευή θα τα αφήσουμε στη μέση του δρόμου. Είμαι βέβαιος πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να μας αποφύγει, αποκλείεται να υπάρχουν όντως τόσα παρκαρισμένα αυτοκίνητα υπό κανονικές συνθήκες», περιγράφει έξαλλος ο Οράτιος Δελημπασάκης, την ώρα που ακούγεται να μονολογεί «ωπ, εδώ, α όχι πάρκινγκ».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα σας ενημερώσει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.