Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Ταξιδιώτης από το παρελθόν εμφανίζεται στο δελτίο του MEGA με τη μορφή του Γιάννη Πρετεντέρη

Επιβάτης σκουληκότρυπας του χωροχρόνου φαίνεται πως είναι ο βασικός σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, ο οποίος εμφανίζεται κάθε βράδυ με τη μορφή του Γιάννη Πρετεντέρη προκειμένου να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Οι επιστήμονες εκτιμούν πως ο διαγαλαξιακός επισκέπτης έχει ταξιδέψει τουλάχιστον μια δεκαετία μπροστά στο χρόνο, ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα το διάστημα αυτό να είναι πολύ μεγαλύτερο, εάν ταξίδευε με ταχύτητα κοντά στην ταχύτητα του φωτός. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το γιατί επέλεξε να λάβει τη μορφή του Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και από ποιο γαλαξία προέρχεται.

Οι πρώτες υποψίες παρουσιάστηκαν όταν ο σχολιαστής αναρωτήθηκε ζωντανά «πώς γίνεται να γράφει ο καθένας ό,τι νομίζει στο ίντερνετ» και στη συνέχεια παρότρυνε την κυβέρνηση να ελέγξει την κατάσταση. Με κάθε του εμφάνιση οι ενδείξεις πλήθαιναν και τελικά όλα αποκαλύφθηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας όταν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για επικείμενη πανδημία, από την οποία μπορεί να μας σώσει μόνο μια κυβέρνηση συνεργασίας με ισχυρή παρουσία του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αληθινός Γ. Πρετεντέρης έχει αποσυρθεί από τα εγκόσμια από το 2018 και έκτοτε ζει και εργάζεται μαζί με την Όλγα Τρέμη σε ορυζώνα στο Δέλτα του Αξιού. Καθώς εκεί δεν διαθέτει τηλεόραση δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει για τον απρόσκλητο χρονοταξιδιώτη που τον υποδύεται στο δελτίο ειδήσεων, όπως δήλωσε έκπληκτος μιλώντας σε ρεπόρτερ του «Κουλουριού».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.