Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
15°C
 

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ η Τζούλια Νόβα στις επόμενες εκλογές

Αναφορά στην Τζούλια Νόβα και το μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο που είχε φορέσει προκαλώντας ουκ ολίγες αντιδράσεις, έκανε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, ανέφερε: «Είναι τέτοιος ο φόβος τους, που έφτασαν στο σημείο να σπαταλήσουν χώρο και χρόνο στα Μέσα Ενημέρωσής τους και να κάνουν μέγα πολιτικό θέμα, το γεγονός, ότι ένα νέο κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο. Τόσο τους πονάει και τόσο τους φοβίζει ο σοσιαλισμός, η κόκκινη σημαία και το σφυροδρέπανο».

Φαίνεται ωστόσο πως η παραπάνω αναφορά δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού μετά το περιστατικό με το μπλουζάκι, Κουτσούμπας και Τζούλια Νόβα συναντήθηκαν για να συνομιλήσουν, βρίσκοντας κοινή γραμμή στα πολιτικά και κοινωνικά τους πιστεύω, με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια νέα συνεργασία με ορίζοντα την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, η νεαρή παρουσιάστρια, αναμένεται να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος, αποτελώντας μια κίνηση για άνοιγμα στη νεολαία, με το ΚΚΕ να θέλει να εκμεταλλευτεί το γκελ της κ. Νόβα στη νεολαία.

«Μόνο με ταξικούς αγώνες θα κερδηθεί η μάχη απέναντι στον καπιταλισμό», αρκέστηκε να σχολιάσει η Τζούλια Νόβα, παραπέμποντας σε αναλυτική συνέντευξη τύπου στο άμεσο μέλλον.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.