Ιδιαίτερα αισιόδοξη σχετικά με την πορεία της πανδημίας αισθάνεται το τελευταίο διάστημα η Ματίνα Παγώνη.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, τόνισε πως ο κοροναϊός σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην παλιά μας ζωή, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και ένα επαγγελματικό της μυστικό για την αποτελεσματική καταπολέμηση του ιού.
«Ο κορωνοϊός στην ουσία τι είναι; Κύκλοι είναι, κοιτάς στο μικροσκόπιο και βλέπεις παντού κύκλους. Αν μάλιστα βάλετε πολύ δυνατά ρέιβ μουσική και χορέψετε με όλη σας την ψυχή, τότε πεθαίνει και εξαφανίζεται. Σας συστήνω να το κάνετε, χορέψτε με την ψυχή σας για να απελευθερωθούμε», σχολίασε πριν ξεκινήσει να χορεύει χωρίς τέλος για τις επόμενες τέσσερις ώρες.
Το «Κουλούρι» περιμένει υπομονετικά την κ. Παγώνη να σταματήσει να χορεύει για να συνεχίσει την ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Εγώ που δεν είμαι βουλευτής να σας πω τι συμβαίνει, αν και τα ξέρετε καλά. Προεκλογικά είναι όλα καλά, εκδηλώσεις, ομιλίες, μαζευόμαστε στα σπίτια για φαγητό, να δούμε κανέναν αγώνα, ποιος ξέρει αν είναι απατεώνας και λαμόγιο ο διπλανός του. Εγώ να ξέρω; Με καλούνε σε κομματικές εκδηλώσεις και πάω.