Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Παντελόνια-σωλήνες θα πουλάνε οι πλανόδιοι μικροπωλητές έξω από την Μαλακάσα πριν τη συναυλία των Iron Maiden

iron-maiden-featuredΣε αναμμένα κάρβουνα κάθονται τις τελευταίες ημέρες οι φανατικοί φίλοι της μέταλ σκηνής στην Ελλάδα, ενόψει της πολυαναμενόμενης επίσκεψης των Iron Maiden αλλά και των Judas Priest στα πλαίσια του Rockwave Festival.

Ήδη, οι οπαδοί των δύο χέβι μέταλ συγκροτημάτων ξεσκονίζουν τις μαύρες μπλούζες, τις κονκάρδες και τις μπότες τους, ενώ προβάρουν με κάθε λεπτομέρεια την χαίτη που θα ετοιμάσουν για να υποδεχτούν τον Bruce Dickinson, τον Rob Halford και τα άλλα ιερά τέρατα της μουσικής.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Κουλουριού», γύρω από τον συναυλιακό χώρο της Μαλακάσας, οι πλανόδιοι μικροπωλητές, εκτός από μπίρες και σουβλάκια, θα πουλάνε παντελόνια-σωλήνες, λακ για το μαλλί και ζώνες με καρφιά, προϊόντα τα οποία είχαν ξεμείνει στις αποθήκες τους εδώ και τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια.

Η παραπάνω είδηση έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό ενθουσιασμό σε όσους σκοπεύουν να παραβρεθούν στις συναυλίες, αν και όπως παραδέχονται, αυτή τη στιγμή υπερτερεί το άγχος του αν θα καταφέρουν να χωρέσουν στα παντελόνια τα οποία φορούσαν στην εφηβεία τους.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά και καλά κέρδη στους μικροπωλητές.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.