Τζιτζίκια
Partly cloudy
24°C
 

Μοναχικός 28χρονος ενθουσιασμένος που κάποιος τον δήλωσε ως στενή επαφή του

Μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής του βιώνει ο Ετεοκλής Δ. από τον Χολαργό, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το γεγονός πως κάποιο κρούσμα του κορονοϊού τον δήλωσε στην Πολιτική Προστασία ως στενή επαφή του.

Συγκεκριμένα, συνάδελφος του 27χρονου ο οποίος νόσησε, ανέφερε το όνομα του Ετεοκλή στις αρμόδιες αρχές καθώς οι δυο τους εργάζονται στο ίδιο γραφείο για αρκετές ώρες. Όταν ο 27χρονος έλαβε την κλήση από την Πολιτική Προστασία, άκουσε τα χαρμόσυνα νέα πως είχε δηλωθεί ως στενή επαφή του κρούσματος.

«Έπρεπε να φτάσω 27 για να με θεωρήσει κάποιος στενή επαφή του, αλλά χαλάλι. Ανυπομονώ να γίνει καλά ο Στάθης για να βγούμε για μπύρες. Ίσως πάμε και διακοπές μαζί το καλοκαίρι και ποιος ξέρει, μια μέρα να μου ζητήσει να τον παντρέψω. Κοροναϊέ σε ευχαριστώ», σχολίασε περιχαρής ο άνδρας.

Όσο για το αν ανησυχεί μήπως έχει κολλήσει, τόνισε λακωνικά: «Μακάρι, θα έχουμε άλλη μια κοινή εμπειρία με τον νέο μου κολλητό που θα μας φέρει πιο κοντά. Πρώτη φορά μου δίνει φίλος κάτι, ας είναι κι ο ιός».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.