Θα βρέξει ακρίδες
Mostly cloudy
25°C
 

Υπό την επήρεια κεταμίνης θα παρουσιάσει το σημερινό «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη

Άλλη μια εκπομπή-βόμβα αναμένεται σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου για το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, που θα ασχοληθεί για μία ακόμα φορά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με πρωταγωνίστρια την προφυλακισμένη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου και τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη.

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε η ίδια στους τηλεθεατές, η σημερινή εκπομπή δεν θα είναι όπως όλες οι άλλες καθώς η Αγγελική Νικολούλη θα την παρουσιάσει βρισκόμενη υπό την επήρεια κεταμίνης.

Με τον τρόπο αυτό σκοπεύει αφενός να αποτίσει φόρο τιμής στα χαμένα αγγελούδια αλλά και αφετέρου ελπίζει να φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητοποίησης, κατάσταση που αναμένεται να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις και να δρομολογήσει εξελίξεις, οδηγώντας ενδεχομένως μέχρι και σε παρέμβαση εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει ήδη εξασφαλίσει την απαραίτητη ποσότητα κεταμίνης από παλιό κλάμπερ και κοινωνικό χρήστη ψυχοτρόπων ουσιών της δεκαετίας του '90, ο οποίος πλέον ζει σε φάρμα με οικόσιτα ζώα και μελίσσι στον Κάλαμο.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν την εκπομπή η σταρ του αστυνομικού ρεπορτάζ θα οδηγήσει μέχρι τον Ωρωπό, όπου θα παραλάβει την ουσία στο δεύτερο παγκάκι της παραλίας, όπως κοιτάς τη θάλασσα αριστερά.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα παρακολουθήσει ασφαλώς και το σημερινό «Φως στο Τούνελ», αν δεν κοιμηθεί στις διαφημίσεις.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.