Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Showers
14°C
 

10 σημάδια πως ο σύντροφός σου δεν σε αγαπάει

Αλήθεια, πότε μία σχέση θεωρείται υγιής; Γιατί οι άνθρωποι δεν αποχωρούν όταν συνειδητοποιούν πως δεν εκτιμώνται όπως θα επιθυμούσαν από τον σύντροφο τους; Σε κατακλύζει και εσένα το άγχος πως ο σύντροφός σου δεν σε αγαπάει πια;

Η ουσία του προβλήματος, συνήθως, βρίσκεται εκεί όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πραγματικά πως είναι να έχεις μία υγιή σχέση ή πότε μπορείς να χαρακτηρίσεις αβίαστα τον σύντροφο σου «καλό άντρα». Ορίστε λοιπον δέκα σίγουρα σημάδια για να βεβαιωθείτε πως η σχέση σας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο:

1. Ο σύντροφός σου ροχαλίζει

Ένας καλός άντρας, και δη και ένας που σε αγαπάει δεν θα ροχάλιζε ποτέ. Αν δοθει η δικαιολογία πως δήθεν δεν το καταλαβαίνει και πως «αν τον σκουντήσεις θα αλλάξει πλευρό και δεν τον πειράζει καθόλου» να μην το πιστέψεις.

2. Ο σύντροφός σου δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμου

Αυτό το σημάδι έχει προϋποθέσεις και αστεράκια: Είστε μαζί πάνω από δύο χρόνια; Οι περισσότερες φίλες σου έχουν παντρευτεί ήδη; Μερικές έχουν παιδιά;

3. Ο σύντροφός σου σε προσκαλεί σε έξοδο αφού έχει ήδη φτάσει

Αν ο σύντροφός σου σε παίρνει τηλέφωνο για να έρθεις και εσύ για ποτά μετά τη δουλειά με τους φίλους του, αλλά το κάνει ενώ έχει ήδη φτάσει και δεν σου τηλεφώνησε όταν περνούσε σχεδόν κάτω από το σπίτι σου για να σε πάρει, είναι δύσκολα τα πράγματα.

4. Ο σύντροφός σου δεν σεν συμπεριλαμβάνει σε κάποια απόφαση

Αυτό είναι ένα κακό σημάδι ειδικά όταν ο σύντροφός σου παίρνει αποφάσεις σχετικά με το τι θα φάει ή το τι θα φορέσει χωρίς να το συζητάτε πρώτα. Αυτή η ένδειξη μπορεί να σε μπερδέψει, αλλά σίγουρα αξίζει να της δώσεις σημασία.

5. Ο σύντροφός σου δεν σου αναθέτει πια σημαντικά πρότζεκτ

Ίσως χάσεις ξαφνικά ένα πρότζεκτ που διαχειριζόσουν, ή ίσως δεν λαμβάνεις πια καθήκοντα που σχετίζονται άμεσα με την ειδικότητά σου. Όπως και να’ χει κάτι τέτοιο δεν είναι ένα καλό σημάδι.

6. Ο σύντροφός σου σε φωνάζει χαϊδευτικά «Μπάζο»

Δεν είναι μόνο οι λέξεις, αλλά και ο τρόπος που λέγονται. Αν υποψιάζεσαι πως δεν σε φωνάζει «μπάζο» με την καλή έννοια ίσως τα πράγματα να πηγαίνουν ασχημότερα από όσο θα περίμενες. Προσοχή στο ύφος και τα συμφραζόμενα όταν σε φωνάζει «μπάζο».

7. Ο σύντροφός σου δεν βγαίνει με εσένα και τις φίλες σου

Ο φίλος/άντρας σου είπε πως θα προτιμούσε να λύνει και να δένει τα κορδόνια του όλο το βράδυ από το να βγει με εσένα και τις φίλες σου; Σου έδειξε 6ωρο βίντεο να το κάνει πράγματι;  Τα περισσότερα κορίτσια αγνοούν αυτή τη σημαντική ένδειξη, εσύ όμως τώρα ξέρεις…

8. Ο σύντροφός σου δεν σε υποστήριξε ενώ είχες άδικο

Δεν χωράνε οπαδικά όταν τσακώνεσαι με τρίτους και ζητάς να σε υποστηρίξει. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου: Δεν έβαλε πλάτη όταν προσπαθούσες να πείσεις άλλο ζευγάρι πως η ομοιοπαθητική δουλεύει; Δεν σε αγαπάει.

9. Ο σύντροφός σου επανειλημμένα τρώει το τελευταίο μπισκότο

Δεν υπάρχουν ισχυρά και ανίσχυρα φύλα, όμως το ξέρεις και μόνη σου πως το τελευταίο μπισκότο είναι για εσένα, ιδιαίτερα αν έχει καταβροχθήσει τα τρία τέταρτα του πακέτου εκείνος. Αν ένα από τα δέκα αυτά σημάδια είναι το σίγουρο, είναι αυτό.

10. Ο σύντροφός σου γκρινιάζει οταν του ζητάς να σε βγάλει φωτογραφία για το Instagram

Όποιος αγαπάει δεν γκρινιάζει, ό,τι και να του ζητήσουμε. Σε βροχή; Σε ήλιο και καύσωνα; Έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου; Άν δεν μπορεί να κάνει αυτά, στα δύσκολα που θα είναι; Μακρυά από τέτοιους άνδρες.

Φίλες του «Κουλουριού» ελπίζουμε να σας ανοίξαμε τα μάτια και να μπορείτε ευκολότερα πλέον να εντοπίζετε συντρόφους που δεν αγαπούν. Αν θέλετε να δείτε το θέμα από μια πιο θετική οπτική, αν έχετε το σύντροφο που σκοράρει 0 στα 10, αυτό το μάλαμα να μην το αφήσετε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.