Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Partly cloudy
13°C
 

25χρονη τελικά είχε τηλεόραση στην ντουλάπα

Μια τηλεόραση ήταν ίσως το τελευταίο αντικείμενο που περίμενε να βρει στην ντουλάπα της η 25χρονη Αγγελική Ν., κάτοικος Καισαριανής, η οποία θέλησε να παρακολουθήσει ζωντανά το προχθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, παρόλο που γενικά δεν βλέπει ποτέ τηλεόραση και δεν διαθέτει καν τηλεόραση στο σπίτι της,

Αλλά ένας τηλεοπτικός δέκτης ήταν ακριβώς αυτό που αντίκρισε λίγα λεπτά πριν τις 9, εντελώς τυχαία και ενώ έψαχνε κάτι εντελώς διαφορετικό σε μια ντουλάπα που είχε να ανοίξει καιρό. Εμφανώς σαστισμένη, η 25χρονη έβγαλε από την ντουλάπα την τηλεόραση, την μετέφερε στο σαλόνι και τη συνέδεσε στην πρίζα, ακριβώς πάνω στην ώρα που ο Γιώργος Κουβαράς καλωσόριζε το κοινό.

«Όταν με κάλεσε στο σπίτι της για να δούμε το ντιμπέιτ αναρωτήθηκα πού θα το δούμε, μιας και έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι δεν έχει τηλεόραση», δήλωσε στο «Κουλούρι» ο επίσης 25χρονος Πέτρος, ο οποίος ήταν παρών όταν η συσκευή εκδηλώθηκε. «Ωστόσο είπα να πάω ούτως ή άλλως. Η αλήθεια είναι ότι απόρησα ακόμα περισσότερο όταν την είδα να ψάχνει στην ντουλάπα αλλά τελικά είδαμε μια χαρά το ντιμπέιτ και μετά βάλαμε και Law & Order στο Μακεδονία», συμπλήρωσε.

Ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η τηλεοπτική συσκευή παραμένει συνδεδεμένη στο σαλόνι της 25χρονης και πλέον θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να κουνηθεί από εκεί, μιας και η συντριπτική πλειονότητα των τηλεοράσεων που βγαίνουν από την ντουλάπα δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.