Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Την καθιέρωση του μήνα προκατάληψης προτείνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί στην ελληνική βουλή, φαίνεται όμως πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δε σκοπεύει να σταματήσει να ασχολείται με τα κοινά, με μία τοποθέτησή του ήδη να συζητιέται έντονα.

Ο δημοσιογράφος και ποιητής συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, ζήτησε αμέσως μετά τον Μήνα Περηφάνιας, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως να είναι ο Ιούνιος, να καθιερωθεί και Μήνας Προκατάληψης, όπου θα γιορτάζουν όλοι όσοι δεν είναι υπέρ της αλλαγής των παραδοσιακών θεσμών.

«Περηφάνια και Προκατάληψη είναι το αριστούργημα, δεν καταλαβαίνω γιατί εορτάζουμε μόνο το πρώτο σκέλος. Ας είναι ο Ιούλιος ο μήνας όπου θα βγούμε στους δρόμους όσοι θέλουμε πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια και δε βλέπουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ως κάτι φυσιολογικό», σχολίασε ο κ. Μπογδάνος, πριν ξεσπάσει σε κλαματα.

Πάντως, δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως ο πρώην βουλευτής θα εκδώσει και συλλογή ποιημάτων με αυτή τη θεματολογία, ωστόσο το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.