Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
14°C
 

6 Ιουνίου ξεκίνησε τα πους απς 30χρονος για φέτος

Στις 6 Ιουνίου ξεκίνησε για φέτος γυμναστική ο Κώστας Μ. από το Φάληρο, προκειμένου να εμφανιστεί με το σώμα που θέλει στις παραλίες φέτος το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος είχε ήδη ξεκινήσει να προσέχει τι τρώει από τις 15 Μαΐου, αλλά βλέποντας πως τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν θα είναι αρκετά, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι πιο δραστικό.

Αντιλαμβανόμενος πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του, o Φαληρεύς μαζί με τα είκοσι πους απς το πρωί, τα είκοσι το μεσημέρι, και τα είκοσι το βράδυ, επένδυσε σε μαύρα μπλουζάκια, αλλά και σε ένα βάζο με σπόρους chia.

Για παν ενδεχόμενο, και για μια λύση της τελευταίας στιγμής αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελε, ο 30χρονος προμηθεύτηκε ένα λάστιχο γυμναστικής το οποίο σκοπεύει να πάρει μαζί του στην Πάρο, όπου σκοπεύει να περάσει μια εβδομάδα του Αυγούστου.

Σύμφωνα με κανάλι αυτοβελτίωσης που παρακολουθεί στο YouTube, είκοσι επαναλήψεις το πρωί πριν την παραλία και άλλες τόσες πριν τη βραδινή έξοδο είναι αρκετές για να δώσουν μια πιο φουσκωμένη εμφάνιση στο στήθος και τα μπράτσα του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.