Μία νέα επιχειρηματική κίνηση λάνσαρε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μέσα από την εταιρεία ρούχων της, Zeus + Dione, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, σχεδίασε ειδικά παντελόνια με οκτώ τρύπες για τα χταπόδια των ελληνικών θαλασσών.
Τα ειδικά αυτά παντελόνια, θα έρχονται στο χρώμα των συμπαθών μαλακίων και θα τα βοηθάνε να μην κρυώνουν, καθώς και να προστατεύονται από τα ψαροντούφεκα και τους επιτήδειους που επιθυμούν να τα πιάσουν και να τα μαγειρέψουν.
Μάλιστα, στα επόμενα σχέδια της πρώτης κυρίας της χώρας, είναι και ο σχεδιασμός μαντηλιών και παπουτσιών, που θα βοηθάνε περαιτέρω τα ασπόνδυλα πλάσματα, με την επίδειξή τους να πραγματοποιείται στην Ιχθυόσκαλα του Πειραιά μέσα στον μήνα.
Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως η κυρία Γραμπόφσκι εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό την υιοθεσία χταποδιών, ώστε να στείλει μήνυμα στη χώρα αλλά και να αποκτήσει παρέα ο αγριεμένος το τελευταίο διάστημα Πίνατ.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.
Απόψεις
Στην Ελλάδα που ο νοικοκύρης κοιμόταν με τα παράθυρα ανοιχτά, είχε εμπιστοσύνη στην ασφάλεια και στους θεσμούς και φρόντιζε να καταδώσει όποιον δεν συμφωνούσε. Στην Ελλάδα που είχε δρόμους, είχε αρχές και είχε τη φλόγα του φοίνικα.