Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συνεργασία της με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος θα αναλάβει νομικός σύμβουλος της ομάδας από εδώ και στο εξής και θα είναι και εκπρόσωπος των ερυθρόλευκων στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του αντιπροέδρου.
Μάλιστα, με το νέο έτος αναμένεται να λανσαριστεί μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία, αφού όλοι οι κακοποιοί που έχει υπερασπιστεί ο δικηγόρος, θα φιλοξενούνται δωρεάν στη Θύρα 7, με αρκετούς εξ αυτών μάλιστα να γνωρίζονται ήδη με τους οργανωμένους.
«Χαίρομαι πολύ που ανήκω πλέον στις τάξεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι αθώος και θα το αποδείξω», σχολίασε ο ποινικολόγος στις πρώτες του δηλώσεις.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Απόψεις
Αν μπορούν αυτοί, ε δεν γίνεται να μην μπορείτε κι εσείς να βρείτε μια δουλειά. Αποκλείεται να είναι όλοι αυτοί πιο ικανοί και πιο έξυπνοι από εσάς. Μιλάμε δηλαδή για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι τόσα χρόνια στο Υπουργείο Υγείας.