Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

32χρονος φίλος του μπάσκετ παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης βολής του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο να περνάει το χρόνο του παρακολουθώντας τους αγώνες των Μιλγούκι Μπακς βρήκε ένας νεαρός φίλος του μπάσκετ, εκμεταλλευόμενος την ώρα που χρειάζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέχρι να σουτάρει ελεύθερη βολή.

Ο 32χρονος, γνώρισε την κοπέλα της ζωής του κατά τη διάρκεια ελεύθερης βολής στη σειρά με τους Μαΐάμι Χίτ, ενώ μέχρι τη σειρά με τους Μπρούκλιν Νετς, συγκατοίκησε μαζί της (με όλη τη μετακόμιση να λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια νέας εκτέλεσης βολής), παντρεύτηκαν και πλέον είναι περήφανοι γονείς δύο υγιέστατων μικρών παιδιών.

Μάλιστα, τόσο η όμορφη τελετή όσο και οι δύο γέννες, συνέβησαν όσο ο Γιάννης εκτελούσε βολές, με τον άνδρα να σκοπεύει να ανυπομονεί να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν και να σπουδάζουν όσο ο Έλληνας σταρ εκτελεί ζευγάρι βολών στη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς.

«Αρχικά φοβόμουν ότι θα με πάρει ο ύπνος, όμως τελικά εκμεταλλεύτηκα το νεκρό χρόνο και έφτιαξα τη ζωή μου. Πλέον, μπορώ επιτέλους να γράψω και το βιβλίο που πάντοτε ήθελα και να κάνω και τα φορολογικά των τελευταίων έξι χρόνων», σχολίασε ο 32χρονος όσο ο Γιάννης εκτελούσε βολές, ενώ κατά τη διάρκεια της ίδιας βολής, μίλησε με ακόμη έξι φίλους του στο τηλέφωνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.