Τζιτζίκια
Sunny
36°C
 

Σπίτι του θα πάρει ο Νίκος Παρασκευόπουλος όσους κρατούμενος αποφυλάκιστηκαν χάρη στο νόμο του, μέχρι να βρεθεί λύση

Στην επιφάνεια ήρθε για ακόμη μια φορά ο περιβόητος νόμος 4322/2015, γνωστός και ως Νόμος Παρασκευόπουλου, ο οποίος είχε κατατεθεί από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, τον Απρίλιο του 2015 και υπερψηφίστηκε με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Η αποφυλάκιση του εγκληματία που είναι υπεύθυνος για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, μπορεί να μην οφείλεται τελικά στον παραπάνω νόμο, έφερε όμως νέο γύρο κατακραυγής εναντίον του κ. Παρασκευόπουλου, με τον νομικό να αποφασίζει να προσφέρει μια βοήθεια σε ένδειξη καλής θέλησης, μέχρι να βρεθεί κάποια πιο μόνιμη λύση.

Έτσι, στο εξής, όλοι οι εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου, θα φιλοξενούνται στο σπίτι του πρώην υπουργού για τουλάχιστον ένα χρόνο κι αν πείσουν πως δεν διαθέτουν νέες εγκληματικές τάσεις, τότε θα βγαίνουν ξανά στην κοινωνία.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κ. Παρασκευόπουλο, ο οποίος σημείωσε: «ΟΚ, έχουν γίνει και κάποια λάθη, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο ασφαλείς και άνετες είναι πλέον οι φυλακές». Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.