Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Το βραβείο του πιο ανοιχτοχέρη ταξιτζή κατέκτησε οδηγός που άφησε τους υαλοκαθαριστήρες να λειτουργούν στο γρήγορο

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ζάππειο Μέγαρο, για εικοστή τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η τελετή απονομής των Βραβείων Ταξί 2018 για οδηγούς και εργαζόμενους στον κλάδο των ταξί, που διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Τα βραβεία απένειμαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την τελετή παρουσίασε η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου.

Τα σημαντικότερα βραβεία αναλυτικά:

Πιο ανοιχτοχέρης

Ο κύριος Σάκης Αποστολόπουλος από τον Πειραιά, ο οποίος άφησε στο γρήγορο τους υαλοκαθαριστήρες καθ' όλη τη διάρκεια διαδρομής από την Ομόνοια μέχρι το Φλοίσβο.

Καλύτερος storyteller

Ο κύριος Βλάσης Θεοχάρης από τα Βριλήσσια, ο οποίος συνεχίζει την εξιστόρηση της ίδιας ιστορίας που είχε ξεκινήσει το 1998. Η έκπληξη και το δώρο του νικητή; Η διοργάνωση είχε μυστικά βρει πάνω από εκατό επιβάτες που είχαν ακούσει μέρη της ιστορίας κατά τα τελευταία 20 χρόνια που έφτιαξαν ένα βίντεο ο καθένας με το κομμάτι της ιστορίας που θυμόταν.

Περισσότεροι επιβάτες σε μια συμφέρουσα διαδρομή

Ο κύριος Θεοφάνης Χαρίτος, ο οποίος κατάφερε να χωρέσει μια χήρα, ένα φοιτητή, δύο σκύλους, ένα κατεψυγμένο κρέας, και μια τρίτεκνη οικογένεια με τις αποσκευές της στη διαδρομή από το λιμάνι του Πειραιά σε Μαρούσι, Πεύκη και Λυκόβρυση,

Πιο ερωτικός

Ο κύριος Νίκος Λαγουδάκης ο οποίος κατάφερε εμπεριστατωμένα να φέρει σε οργασμό τρεις γυναίκες το ίδιο βράδυ, δύο από τις οποίες κατά την ίδια ερωτική συνεύρεση.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες πολλοί νέοι αλλά και «γερόλυκοι» του κλάδου. Στη διάρκεια της τελετής τιμήθηκε για το σύνολο του έργου του ο αυτοκινητιστής, συνδικαλιστής και υπέροχος άνθρωπος Θύμιος Λυμπερόπουλος. Στο τέλος της τελετής, βραβευθέντες και κοινό άναψαν φωτιά στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου όπου έκαψαν συμβολικά κινητά τηλέφωνα που είχαν εγκατεστημένη την εφαρμογή Uber.