Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
21°C
 

Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης του κοινού για ζητήματα της επικαιρότητας θα λειτουργήσουν οι οδηγοί ταξί κατά τη διάρκεια της απεργίας τους

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αυτοκινητιστές ταξί της Αθήνας, καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) αποφάσισε την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας στις 27 και τις 28 Φεβρουαρίου, ένα χρόνο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ωστόσο, καθώς η επικαιρότητα τρέχει και οι εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι καταιγιστικές, αναζητήθηκε και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε οι πολίτες να μη στερηθούν κομβικές πληροφορίες σχετικά με όσα επηρεάζουν τις ζωές τους.

Έτσι, καθ όλη τη διάρκεια της απεργίας, θα λειτουργήσει ειδική τηλεφωνική γραμμή, όπου οι αυτοκινητιστές θα μοιράζονται με το κοινό τις θεωρίες τους και θα αποκαλύπτουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω απ' όλα, με ένα μικρό συμβολικό αντίτιμο.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Η κυβέρνηση έχει άδικο αλλά ο απλός κόσμος δεν φταίει να μην ξέρει την αλήθεια. Καλέστε μας για όλο το παρασκήνιο», σχολίασε εκπρόσωπος του ΣΑΤΑ μιλώντας στο «Κουλούρι».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.