Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

Συνοδεία τζιτζικιών θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο ο Διονύσης Σαββόπουλος

savopoulos1Ακόμη μια συνεργασία - έκπληξη θα παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό ο Διονύσης Σαββόπουλος. Όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός αναμένεται να τραγουδήσει στο Ηρώδειο, συνοδεία χορωδίας τζιτζικιών.

Ο 70χρονος πλέον «Νιόνιος», έχει απασχολήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λόγω των αμφιλεγόμενων συνεργασιών του, όπως η σύμπραξή του με τον Πάνο Μουζουράκη και η παρουσία της Καλομοίρας στην συναυλία - εορτασμών της 40χρονης παρουσίας του καλλιτέχνη στο μουσικό στερέωμα.

Ο ίδιος, όχι μόνο δεν δείχνει να πτοείται από την κριτική που του ασκείται, αντίθετα μοιάζει αποφασισμένος να προχωρήσει σε ακόμη πιο πρωτοποριακές συνεργασίες. Έτσι, στα πλαίσια του φεστιβάλ «Ηρώδειο 2015», ο Δ. Σαββόπουλος θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια χορωδία η οποία απαρτίζεται εξολοκλήρου από τζιτζίκια.

Τα συμπαθή αρθρόποδα, αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα από διάφορα νησιά της χώρας, έχοντας ήδη περάσει από κριτική επιτροπή, την οποία απάρτιζαν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Στάθης Δρογώσης και Ηλίας Ψινάκης. Σαββόπουλος και τζιτζίκια, αναμένεται να ερμηνεύσουν κομμάτια από όλη τη μουσική διαδρομή του πρώτου, καθώς και γνωστές καλοκαιρινές επιτυχίες των εντόμων, τις οποίες όλοι μας έχουμε ακούσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.

«Τιμώ και σέβομαι όλες τις καλλιτεχνικές παρουσίες, όλες οι φωνές που βγαίνουν από κάποιον φάρυγγα, είτε ανθρώπινο, είτε εντόμου, είναι για μένα το ίδιο» τόνισε ο Δ. Σαββόπουλος στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, για να συμπληρώσει «προσκαλώ τον κόσμο να έρθει και να περάσει μια αξέχαστη μουσική βραδιά».

Τέλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συναυλία θα λάβει χώρα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ενώ το κοινό θα απαγορεύεται ρητά να έχει μαζί του φιδάκια και εντομοκτόνα.