Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Τεχνικός του Epsilon TV ξέχασε πάλι να πατήσει pause στην ταινία όσο έπαιζε διαφημίσεις

Σε άλλη μία γκάφα υπέπεσε τεχνικός του Epsilon TV το βράδυ της Παρασκευής, όταν ξέχασε να πατήσει pause στην ταινία που έπαιζε την ώρα που έβαλε διαφημίσεις.

Αποτέλεσμα, οι τηλεθεατές να χάσουν περίπου 8 λεπτά από την ταινία, πράγμα που δεν είχε ιδιαίτερες επιπτώσεις αν εξαιρέσει κανείς τα ερωτηματικά και τις στιγμές αμηχανίας για όσους αντιλήφθηκαν το κενό στην πλοκή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους 68 συνολικά τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την ξένη ταινία προσέχοντας τι συμβαίνει αντί να έχουν απλώς ανοιχτή την τηλεόραση, οι 42 προβληματίστηκαν όταν είδαν χαρακτήρες που δεν είχαν εμφανιστεί πριν τις διαφημίσεις να συζητούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όμως γρήγορα κατάλαβαν πως μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος.

Από τους υπόλοιπους, οι 16 μπερδεύτηκαν αρκετά ώστε να αλλάξουν κανάλι, άλλοι έξι πίστεψαν ότι ο τηλεοπτικός τους δέκτης έχει βλάβη και κάλεσαν αμέσως τεχνικό, τρεις προέβησαν δυστυχώς στο απονενοημένο διάβημα και έκλεισαν την τηλεόραση, ενώ ένας ετοίμασε κορν φλέικς με μαρμελάδα για βραδινό.

Η δίοικηση του Epsilon TV ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και συνέστησε ψυχραιμία, ενώ διαβεβαίωσε πως έχει λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί κάποιο αντίστοιχο σφάλμα. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει τοποθετηθεί επιγραφή με κόκκινο βέλος πάνω από το κουμπί pause, η οποία θα αναβοσβήνει όταν παίζουν διαφημίσεις.