Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

Αναστατωμένος ο 44χρονος επιπλοποιός απ' το επερχόμενο κλείσιμο του STAR, αναρωτιέται πού θα βλέπει πλέον τα «Φιλαράκια»

Friends season 10Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη ζωή του 44χρονου επιπλοποιού απ' τα Πετράλωνα η είδηση σχετικά με την αποτυχία εξασφάλισης άδειας απ' το STAR Channel, έπειτα απ΄ την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλειοδοσίας στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Ο φανατικός φίλος της σειράς «Τα Φιλαράκια», αναρωτιέται που θα παρακολουθήσει πλέον τη συνέχεια της ιστορίας των αγαπημένων του ηρώων, κι ενώ πλέον βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο της πλοκής. «Δεν μπορώ να το δεχτώ. Πάνω που η σειρά κάνει ακόμη ένα απ' τα κομβικά της flash back, γυρνώντας πίσω στις πρώτες ημέρες της Ρέιτσελ στο σπίτι, μαθαίνω ότι το STAR σε 3 μήνες θα κλείσει», σχολιάζει έξαλλος ο επιπλοποιός και συνεχίζει:

«Έχω τόσες απορίες. Ο Ρος κι η Ρέιτσελ έχουν παντρευτεί τόσες φορές, ο Τσάντλερ κι η Μόνικα μετακόμισαν, η Φοίβη παντρεύτηκε και τώρα τους βλέπουμε ξανά νέους, προφανώς για να προετοιμαστεί το έδαφος για όσα κωμικά θα συμβούν. Πού θα τα δω όμως όλα αυτά; Ο Ρος θα μείνει τελικά με την Ρέιτσελ; Ο Τζόι θα γίνει σταρ; Προβλέπω ότι η σειρά θα έχει τουλάχιστον άλλους 10 κύκλους και φοβάμαι ότι θα τους χάσω», επιμένει, ενώ η φωνή του σπάει.

Πάντως, ο 44χρονος δεν χάνει την αισιοδοξία του, αφού κατανοεί πως οι φανατικοί φίλοι της σειράς είναι πολλοί. «Μια τόσο πετυχημένη σειρά φαντάζομαι πως θα βρει στέγη αλλού. Τα νέα κανάλια θα θέλουν να φιλοξενήσουν μια τόσο φρέσκια και μοντέρνα σειρά που συμβαίνει τώρα. Μπορεί κάποιες φορές να επαναλαμβάνεται, όμως παραμένει τόσο αστεία κι έξυπνη».

Τέλος, σε περίπτωση που κανένα κανάλι δεν αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς, ο άνδρας δείχνει να έχει έτοιμη τη λύση: «Θα ζητήσω απ' τον ανιψιό μου να μου κατεβάζει τα νέα επεισόδια. Δεν θέλω να παρανομώ, αλλά εκεί θα μας καταντήσουν οι αλήτες».