Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Mostly sunny
20°C
 

Ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών, γυναίκα που βλέπει αποκλειστικά συνδρομητική τηλεόραση

woman watching tvΚαθησυχασμένη και ανακουφισμένη ξεκίνησε την ημέρα της το πρωί της Παρασκευής η Μαρίνα, 36χρονη υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, έπειτα απ' τη λήξη του διαγωνισμού που αφορούσε τις άδειες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

«Απ' το πρωί της Τρίτης, όταν οι διεκδικητές εισήλθαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, παρακολουθούσα με αγωνία την εξέλιξη της διαδικασίας. Στη δουλειά ανανέωνα τα ενημερωτικά σάιτ κάθε 5-10 λεπτά, είχα συνεχώς ανοιχτό το ραδιόφωνο, ενώ στο σπίτι η τηλεόραση έκλεινε μόνο όταν πήγαινα να ξαπλώσω» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Κουλούρι».

Την αγωνία της Μαρίνας φαίνεται πως συμμερίζονταν πολλοί ακόμα συμπολίτες μας, που αδημονούσαν για τα αποτελέσματα της δημοπρασίας. Ο διαγωνισμός αποδείχτηκε πως ήταν το γεγονός της εβδομάδας στη χώρα μας, με τις συζητήσεις να περιστρέφονται γύρω από τα ενδιαφερόμενα μέρη και το πολυαναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα.

Το πρωί της Παρασκευης, έπειτα από την έξοδο των διαγωνιζόμενων από τα γραφεία της ΓΓΕ, η Μαρίνα απολάμβανε τον καφέ της περιμένοντας το Σαββατοκύριακο. Σε ερώτηση του «Κουλουριού» σχετικά με το τι αναμένει τώρα από το πρόγραμμα των νέων και παλαιότερων σταθμών της ιδιωτικής τηλεόρασης , η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε: «Ποιο πρόγραμμα καλέ; Ελεύθερη τηλεόραση βλέπω μόνο σε τίποτα Γιουροβίζιον και τέτοια. Άντε και ο φίλος μου να δει κανένα ποδόσφαιρο. Είμαι συνδρομήτρια σε δύο συνδρομητικά κανάλια και κάθε βράδυ βλέπουμε τις σειρές και τις ταινίες μας. Ποια ελεύθερη τηλεόραση;»


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.