Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Νατάσσα Μποφίλιου και Νότης Σφακιανάκης οι αυριανοί καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα»

263542Ένα «άνοιγμα» στον χώρο του πολιτισμού αναμένεται να επιχειρήσει ο δημοφιλής παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης στην αυριανή του εκπομπή, προσκαλώντας δύο εκπροσώπους της τέχνης και συγκεκριμένα της μουσικής.

Έτσι, στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» αναμένεται να βρεθούν οι καλλιτέχνες Νότης Σφακιανάκης και Νατάσσα Μποφίλιου, για μια συζήτηση σχετικά με το τραγούδι αλλά και την πολιτική. Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την συνύπαρξη των δύο αοιδών, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Ακούσαμε διάφορα για το γεγονός πως προσκαλέσαμε τους βουλευτές Πέτρο Κωνσταντινέα και Άδωνι Γεωργιάδη. Ορισμένοι καλοθελητές διέδιδαν πως το πράξαμε επίτηδες, για να καυγαδίσουν και να ανέβουν τα νούμερα της τηλεθέασης. Μέχρι και πως τους 'σιγόνταρα' διάβασα, για να γίνει ακόμα εντονότερος ο τσακωμός τους», ξεσπά ο έμπειρος παρουσιαστής και συνεχίζει:

«Βαρέθηκα πια. Για να αποφορτίσω το κλίμα, αποφάσισα να φωνάξω τον Σφακιανάκη και την Μποφίλιου. Η κουβέντα θα είναι σίγουρα πολιτισμένη και όλα θα κυλήσουν ήρεμα. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να πάει στραβά». Στο σημείο εκείνο, ο κ. Παπαδάκης έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο για να στείλει μήνυμα στην τραγουδίστρια, γράφοντάς της πως «Ο Σφακιανάκης μου είπε ότι όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ είναι επικίνδυνοι».

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν οι φήμες πως στην τελευταία εκπομπή του χρόνου, το πλατό θα μοιραστούν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι ο Βασίλης Σπανούλης, σε μια ειδική εορταστική έκδοση του «Καλημέρα Ελλάδα».