Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
34°C
 

Διαφημίσεις του «Emetostop» θα προβάλλονται στο διάλειμμα της συνέντευξης Λαζόπουλου στον Θέμο Αναστασιάδη

480Σε μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα συμφωνία προχώρησε ο ANT1, ο οποίος υπέγραψε ντιλ εκατομμυρίων με το γνωστό φάρμακο κατά των στομαχικών διαταραχών «Emetostop».

Όπως διευκρίνισε ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου, κατά την αποψινή πρεμιέρα της εκπομπής «ΟΛΑ-Ξεκόλλα», όπου ο Θέμος Αναστασιάδης θα έχει για καλεσμένο του τον Λάκη Λαζόπουλο, σε όλα τα διαφημιστικά διαλείμματα θα προβάλλονται σποτ του εν λόγω σκευάσματος, με την εταιρεία που το παρασκευάζει να μην διστάζει να ξοδεύει αρκετά εκατομμύρια για επιθετικής μορφής μάρκετινγκ.

Έτσι, εκτός των σποτ, ο πρωταγωνιστής αλλά κι ο καλεσμένος του θα φοράνε μπλουζάκια με στάμπα «Emetostop», ενώ η Δούκισσα Νομικού θα χορεύει ημίγυμνη, καταναλώνοντας με ερωτικό τρόπο τα δισκία. Επίσης, το νέος μέλος της εκπομπής, Φάνης Λαμπρόπουλος, θα εμφανιστεί μέσα από ένα δισκίο φαρμάκου, κάνοντας ζωντανά εμετό την ώρα της μετάδοσης.

«Θέλαμε εδώ και καιρό να βρούμε νέους τρόπους προώθησης του προϊόντος μας, αφού τα σταντ έξω από τα διάφορα Everest της πόλης φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά. Τι καλύτερο λοιπόν από απανωτές και συνεχόμενες διαφημίσεις την ώρα που όσοι είναι συντονισμένοι με τον ΑΝΤ1 θα σκέφτονται πως θέλουν να κάνουν εμετό λόγω του θεάματος;» επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μιλώντας στο «Κουλούρι».

Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η σκέψη για μήνυση προς το κανάλι από δεκάδες χιλιάδες πολίτες, για προσβολή δημοσίας αιδούς και υψηλό κίνδυνο για την δημόσια υγεία.