Ιουλιανά
Clear sky
27°C
 

Τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης Κωνσταντίνου και Ελένης μαζί με τους αγώνες του Μουντιάλ προσφέρει πλέον ο ΑΝΤ1

Τους τηλεθεατές του προσπαθεί να ευχαριστήσει ο Όμιλος ΑΝΤ1, κατευνάζοντας και όλο το αρνητικό κλίμα που έχει προκληθεί από τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στο ΑΝΤ1+ κατά τη μετάδοση αγώνων του Μουντιάλ 2022.

Μετά λοιπόν από τη λύση με την παράλληλη μετάδοση των αγώνων και στον ΑΝΤ1, στον Όμιλο του Αμαρουσίου έπρεπε να διαχειριστούν τα παράπονα από έξαλλους φίλους του Κωνσταντίνου και Ελένης, οι οποίοι έμεναν πίσω στην πλοκή της σειράς.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν πως θα μεταδώσει τους αγώνες ζωντανά στον ΑΝΤ1 και στο antenna.gr και παράλληλα την αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα για όποιον επιθυμεί σε ειδικό παράθυρο στην άκρη της οθόνης.

Όπως μάλιστα αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την πρόκριση στην φάση των «16», κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων από τον ΑΝΤ1, αλλά και για την παρακολούθηση του Κωνσταντίνου και Ελένης, θα δίνεται η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης μέσα από ειδικό υπερσύγχρονο πλέγμα. Μάλιστα, οι τηλεθεατές θα μπορούν να διαλέγουν το επεισόδιο της επιλογής τους, αλλά και την παρακολούθηση αγώνων με σχόλιο του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.