Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Αποκλειστικά κοντινά πλάνα από δεσμίδες χρημάτων θα δείχνει η νέα εκπομπή του Open

Eνθουσιασμένος με τις προοπτικές της νέας εκπομπής του καναλιού του, εμφανίζεται να είναι τις τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του Open Beyond, δεν έκρυβε την αρχική του απογοήτευση για τα μέτρια νούμερα που έφερε το νέο πρόγραμμα, παρά τις υποσχέσεις των υπευθύνων πως  ο σταθμός θα βρεθεί άμεσα στην κορυφή και τις επενδύσεις στις οποίες προχώρησε για μεταγραφές και αγορές των δικαιωμάτων εκπομπών και προγραμμάτων. Αρχικά, ο Ρώσος επιχειρηματίας έμοιαζε αποφασισμένος να προχωρήσει σε απολύσεις και σαρωτικές αλλάγες, ωστόσο μια νέα ιδέα εκπομπής τον έκανε να αλλάξει τη γνώμη του.

Έτσι, σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής με τον τίτλο «Λεφτά υπάρχουν», οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν για δύο ώρες κοντινά πλάνα από δεσμίδες χαρτονομισμάτων διαφόρων χωρών. Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Σαββίδης πείστηκε πως το κοινό θα εμπιστευτεί το Open, αφού οι συνεργάτες του τον έπεισαν πως αυτό που πουλάει στην τηλεόραση είναι το χρήμα και το άπιαστο όνειρο.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, ο οποίος σχολίασε λακωνικά: «επιτέλους, θα κλείσουν τα στόματά τους όσοι έλεγαν ότι οι συνεργάτες μου θέλουν απλά τα λεφτά μου», όσο ενέκρινε την επένδυση της καρέκλας της Έλλης Στάη με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.