Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Clear
16°C
 

Με υποχρεωτική παρακολούθηση της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας του Μουζουράκη θα τιμωρούνται όσοι παρκάρουν παράνομα στο Δήμο Αθηναίων

mouzΤο κοινωνικό του πρόσωπο αποφάσισε να δείξει ο Δήμος Αθηναίων, προχωρώντας στην κατάργηση προστίμων και αφαίρεσης πινακίδων των οδηγών για παράνομη στάθμευση, κατά τη διάρκεια των εορτών.

Έτσι, έπειτα από πρόταση του ίδιου του κυρίου Καμίνη, οι παραβάτες θα τιμωρούνται με έναν εναλλακτικό τρόπο, αφού θα υποχρεούνται να παραβρεθούν στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Θησείο, απ' όπου και δεν θα μπορέσουν να αποχωρήσουν μέχρι και το τέλος της.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι χειρότερο απ' το να μπαίνει ο χρόνος με Μουζουράκη. Έτσι, και δεν πλήττουμε οικονομικά τους παραβάτες και τους προκαλούμε ένα σοκ τόσο ισχυρό που θα τους κάνει να το ξανασκεφτούν σοβαρά σε περίπτωση που θέλουν να ξαναπαρκάρουν παράνομα», σχολίασε σχετικά ο δήμαρχος, ενώ όταν ερωτήθηκε για το αν ο ίδιος θα μείνει μέχρι τέλους, παραδέχτηκε περίλυπος πως:

«Δυστυχώς είμαι καλεσμένος στον ετήσιο εορτασμό του συλλόγου ορύχαλκου Αθηναίων και θα πρέπει να αποχωρήσω αμέσως μετά την έλευση του νέου έτους».