2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
15°C
 

9 στους 10 υπολογιστές αυτή τη στιγμή κάνουν update στα Windows, πηγές επιβεβαιώνουν

windows_gxhqito_giulhygΤο απόλυτο χάος έχει προκληθεί στις παγκόσμιες επικοινωνίες, αφού η πλειονότητα των ηλεκτρονικών υπολογιστών σπαταλά πλέον τις περισσότερες ώρες της εγκαθιστώντας τις αναβαθμίσεις του λογισμικού των Windows.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft, για την εγκατάσταση όλων των updates, απαιτούνται πλέον 23 ώρες την ημέρα, με αποτέλεσμα όλες οι συναλλαγές και οι ηλεκτρονικές διαδικασίες όπως οι πληρωμές και οι ανταλλαγές δεδομένων να παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρουσιάζονται καθησυχαστικοί, διαβεβαιώνοντας πως άμεσα, οι ώρες αυτές αναμένεται να πέσουν το πολύ στις 20, αρκεί όλοι οι χρήστες των Windows να προχωρήσουν σε μερικά updates, τα οποία και απαιτούνται να γίνουν όση ώρα διαρκούν οι βασικές αναβαθμίσεις.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον ίδιο τον Bill Gates, ο οποίος όμως βρισκόταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσωπικής του αναβάθμισης και ήταν αδύνατον να μας απαντήσει. Πάντως, η Ελλάδα παραμένει προς το παρόν ανεπηρέαστη από την κρίση, αφού οι περισσότεροι κρατικοί υπολογιστές χρησιμοποιούν ακόμη τα Windows 95, τα οποία δεν απαιτούν παρά μόλις μερικές ώρες αναβαθμίσεων την ημέρα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.