Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Showers
20°C
 

Κλαίγοντας στο ντους πέρασε το βράδυ μετά το ντουέτο με τους Πυξ Λαξ η Πάολα

Ένα πραγματικά εφιαλτικό βράδυ πέρασε την προηγούμενη Κυριακή η Πάολα, έπειτα από την παρουσία της στην τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ στο θέατρο Βράχων.

Η λαϊκή τραγουδίστρια, αναγκάστηκε να ανέβει στην σκηνή για να ερμηνεύσει το κομμάτι «Το Άσπρο μου Πουκάμισο», ενώνοντας τη φωνή της με αυτή του Μπάμπη Στόκα. Όπως αποκάλυψε στο στενό της περιβάλλον, η αοιδός αναγκάστηκε να εμφανιστεί προκειμένου να λάβει την παχυλή χρηματική ανταμοιβή, ώστε να εξοφλήσει τον φετινό της ΕΝΦΙΑ, ο οποίος παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την περσινή χρονιά.

«Δυστυχώς, η κρίση μας έχει αναγκάσει όλους να κάνουμε πράγματα για τα οποία δεν είμαστε περήφανοι. Κάπως πρέπει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας όμως. Καταλαβαίνω την οργή των φαν μου, όμως είμαι βέβαιη ότι καταλαβαίνουν. Έκλεισα τα μάτια, με φαντάστηκα να πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ, δάκρυσα λίγο και πέρασε. Ο Μπάμπης κι ο Φίλιππος υποσχέθηκαν ότι ήταν η τελευταία φορά κι εγώ τους πιστεύω», σχολίασε η Πάολα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η τραγουδίστρια πέρασε τη νύχτα της Κυριακής αλλά και της Δευτέρας κλαίγοντας στο ντους, όμως πλέον αισθάνεται καλύτερα, πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ της και παρακολουθεί συνεχώς την ταινία «Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.