Ήλιος και τσίπουρο
Mostly cloudy
19°C
 

Σε μπαλκόνια ανυποψίαστων πολιτών θα τραγουδάει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Περιοδεία στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων της Αθήνας θα ξεκινήσει από σήμερα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μετά την επιτυχία της «κινητής» της συναυλίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι πρώτοι πολίτες που θα δουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο μπαλκόνι τους να ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες από το ρεπερτόριο της, θα είναι οι κάτοικοι της περιοχής των Πετραλώνων ενώ αμέσως μετά σειρά έχουν το Κουκάκι και ο Νέος Κόσμος. Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλαμβάνονται επίσης το Μετς και ο Άγιος Αρτέμιος.

Η τραγουδίστρια και η μπάντα της θα σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια χρησιμοποιώντας σκαλωσιές ή αναρριχώμενα φυτά, για να μην χαλάσουν την έκπληξη στους κατοίκους των πολυκατοικιών και γιατί αν χτυπούσαν το κουδούνι πιθανώς κάποιοι να μην άνοιγαν.

Σημειώνεται πως η δημοφιλής αοιδός τραγουδούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού της τις πρώτες μέρες της καραντίνας, όμως γρήγορα σταμάτησε όταν οι γείτονες άρχισαν να φωνάζουν την Αστυνομία. Αυτή τη φορά η λύση είναι απλή: όταν κάποιος φωνάζει την Αστυνομία, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα πηδάει στο διπλανό μπαλκόνι και μετά στο παραδιπλανό, χωρίς να διακόπτεται η συναυλία.

Εκπρόσωπος του δήμου Αθηναίων συνέστησε ψυχραιμία στους δημότες, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει λόγος να τρομάξει κανείς. Ωστόσο, ο ίδιος προέτρεψε τους πολίτες να μην ταΐζουν την αοιδό γιατί μετά υπάρχει κίνδυνος να μην φεύγει από το μπαλκόνι – μονάχα αν θέλουν, μπορούν να της βγάζουν λίγο νερό σε ένα πιατάκι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.