2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Συνελήφθη σπείρα 13χρονων που έκλεβε τιμόνια από αυτοκίνητα για να αναπαραστήσει το βίντεο κλιπ του «Mama?»

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσε σπείρα που τον τελευταίο μήνα είχε ρημάξει αυτοκίνητα στα βόρεια προάστια, κλέβοντας αποκλειστικά και μόνο τα τιμόνια τους.

Οι αρχές, υποπτεύονταν πως επρόκειτο για συμμορία που τα μεταπωλούσε για ανταλλακτικά, ωστόσο όταν αστυνομικός εντόπισε στο σπίτι 13χρονου στην Εκάλη 4 τιμόνια, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου, κατάλαβε πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την παράξενη αυτή υπόθεση. 'Επειτα από μαραθώνια ανάκριση, ο 13χρονος έσπασε και ομολόγησε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στους εμβρόντητους αξιωματικούς του τμήματος Κηφισιάς, ο νεαρός Δ.Γ. ανήκε σε σπείρα που έκλεβε τα τιμόνια για να αναπαριστά το βίντεο κλιπ της επιτυχίας του Sin Boy «Mama?». Μάλιστα, φαίνεται πως πρόκειται για πραγματική φρενίτιδα ανάμεσα στους μαθητές του Γυμνασίου στα βόρεια προάστια, με τα βίντεο αυτά να κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό και να γίνονται viral.

Ήδη, οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα τιμόνια με τα αυτοκίνητα από τα οποία εκλάπησαν, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου μας, ο διοικητής του τμήματος διευκρίνισε πως όλα τα τιμόνια είναι  «μαμά». Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.