Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
16°C
 

Στο «Βλέπω τον Θάνατό Σου» νομίζουν ότι πρωταγωνιστούν Iggy Pop και Ozzy Osbourne

iggyozzyΑνήσυχα φαίνεται πως περνούν τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού αλλά και φιλικού τους περιβάλλοντος, οι Iggy Pop και Ozzy Osbourne.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν Iggy και Ozzy βρεθήκαν μαζί στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών για το Record Store Day. Το ίδιο βράδυ, κύκλοι των μουσικών γίγνεσθαι της πόλης αποκάλυψαν ότι οι δυο «γερόλυκοι» τις δισκογραφίας διασκέδασαν σε μπαρ ενώ αργότερα κατευθύνθηκαν στο σπίτι του Iggy όπου πέρασαν το υπόλοιπο της νύχτας κάνοντας μαραθώνιο ταινιών με την σειρά «Βλέπω τον Θάνατό Σου».

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα ο ντράμερ των Motorhead Phil Taylor άφησε την τελευταία του πνοή, γεγονός όμως που δεν θορύβησε ιδιαίτερα τα δύο μουσικά ινδάλματα. Οι πρώτες ανησυχίες ξεκίνησαν έναν περίπου μήνα αργότερα όταν σειρά πήρε ο Lemmy Kilmister, μπασίστας και κεντρικό πρόσωπο των Motörhead. Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισαν τα πρώτα μεταξύ τους τηλεφωνήματα στα οποία παρ' όλα αυτά οι δύο σταρ κατέληξαν ότι οι θάνατοι είναι απλά μια «διαβολική σύμπτωση».

Το «κερασάκι στην τούρτα» της ανησυχίας μπήκε το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου όταν η φωνή του λεπτού λευκού δούκα του ροκ εντ ρολ σίγασε για πάντα. «Ο θάνατος του David Bowie αποτελείωσε την παράνοιά τους. Δεν βγαίνει κανείς απ’ τους δύο τους από το σπίτι, ενώ έχουν μονώσει κάθε αιχμηρό αντικείμενο, γωνία και γενικά οτιδήποτε επικίνδυνο. Με έχουν τρελάνει. Ο Iggy τηλεφωνεί κάθε 10 λεπτά στο σπίτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω» δήλωσε η άυπνη και εμφανώς ταλαιπωρημένη σύζυγος του Ozzy, Sharon Osbourne.

Άτομα του φιλικού κύκλου των δύο ροκ σταρ καθώς και εξειδικευμένοι ψυχολόγοι έχουν μεταβεί με κάθε μέσο κοντά τους, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν στις δύσκολες αυτές στιγμές. Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των δύο τραγουδιστών αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα με επίσημη ανακοίνωση από τους μάνατζερς.

Το «Κουλούρι» θα σας κρατάει ενήμερους μέσω των ανταποκριτών του στις ΗΠΑ.